Nieuws

Prijsveranderingen

Posted by on dec 31, 2016 in Nieuws | 0 comments

Alles rond de auto wordt duurder in 2017, dus kunnen de rijlessen en producten van het CBR niet uitblijven. De rijlesprijzen zijn heel lang gelijk gebleven, maar gaan per 1 januari omhoog. Alle prijzen zijn terug te vinden op de pagina ‘prijzen’.

read more

Jaarmarkt in Opijnen

Posted by on mei 6, 2015 in Nieuws | 0 comments

Op Hemelvaartsdag staat de rijschool wederom op de jaarmarkt in Opijnen. En op die ene dag is het tijd voor wat aanbiedingen die alleen op die dag gelden. Je kunt rijlessen bijkopen (contant welteverstaan, aangezien er geen pin-automaat aanwezig is) voor maar 40,00 euro per uur. Goedkoper zijn ze in de pakketten niet te vinden! Ideaal als je buiten je pakket wat lessen nodig hebt of als je bijvoorbeeld een cadeau voor vrienden of familie zoekt. Ook theorieboeken zijn nu met extra korting te krijgen. Voor de auto, brommer  of voor de motor....

read more

Dierenambulance

Posted by on okt 12, 2014 in Nieuws | 0 comments

Stichting Dierenambulance Tiel heeft een keur aan voertuigen staan. Kleine, maar zeker ook grote auto’s. Alle vrijwilligers van de Stichting moeten met alle voertuigen kunnen rijden en niet iedereen is van huis uit gewend om bijvoorbeeld in een grote bus te rijden. Oefening baart natuurlijk kunst, maar het kan geen kwaad om vaardigheden te laten bekijken door iemand die er verstand van zou moeten hebben. Afgelopen week ben ik daarom (voor het tweede jaar) met een aantal vrijwilligers door Tiel gereden om te zien of ze de bus onder...

read more

Rijscholenkiezer

Posted by on okt 7, 2014 in Nieuws | 0 comments

Vandaag lanceert TeamAlert (de overheid) een vergelijkingssite voor rijscholen. Hier zouden zoekende leerlingen diverse rijscholen moeten kunnen vergelijken op slagingspercentages, bevoegdheid, gevolgde bijscholingen en reviews van leerlingen. De ontwerpers zijn uiteraard laaiend enthousiast, de rijscholen ietsjes minder. Vergelijken op slagingspercentage is en blijft moeilijk. Om een hoog slagingspercentage te hebben of te krijgen zijn er namelijk diverse trucs voor handen. Een daarvan is de zogenaamde moeilijke leerlingen (waarbij de kans...

read more

Bromfiets

Posted by on sep 30, 2014 in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Bromfiets

Ook voor het halen van je bromfietsrijbewijs hoef je niet ver weg te zoeken naar een rijschool. Door een bijzonder samenwerkingsverband kan Rijschool Stappershoef de bromfietsopleiding aanbieden. Naast dat je alle theoriebenodigdheden in de webshop kan bestellen, is het dus ook mogelijk om de praktijk te doen. Dus ben je in het bezit van je theoriecertificaat, neem meteen contact op of bestel zonder enige twijfel het praktijkpakket in de webshop en haal je rijbewijs voor de bromfiets!

read more

Jubileumaanbieding!

Posted by on mrt 20, 2014 in Nieuws | 0 comments

De jubileumaanbieding is ‘viral’. Nu op Facebook te zien en binnenkort ligt er een papieren exemplaar bij iedereen in de brievenbus. Je kunt je rijopleiding nu starten met een pakket van 5 rijlessen voor 119,10 euro. Dit is wat zo’n pakket in 1994 zou kosten.

read more

Binnenkort Bromfiets opleiding

Posted by on mrt 12, 2014 in Nieuws | 0 comments

De knoop is doorgehakt, de kogel is door de kerk. Autorijschool Stappershoef gaat de opleiding voor de bromfiets verzorgen. Momenteel wordt er nog even gezocht naar leuke brommers, maar aankomende zomervakantie hoef je voor je bromfietsrijbewijs niet meer heel ver weg naar vreemde rijscholen.  

read more

De rijschool bestaat 55 jaar!

Posted by on okt 17, 2012 in Nieuws | 1 comment

Een mooie dag! De rijschool bestaat vandaag precies 55 jaar. Het is bijna niet te geloven, maar in 1957 was er al behoefte aan rijles.  

read more

Nieuw btw tarief 21% ingevoerd

Posted by on okt 1, 2012 in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Nieuw btw tarief 21% ingevoerd

Het nieuwe btw-tarief van 21% is vandaag ingevoerd. Ondanks de verhoging blijft de losse lesprijs gelijk. Wel is de verhoging doorgevoerd op alle producten van het CBR. Tevens zijn vandaag nieuwe pakketten in de webwinkel opgenomen. Na wat onduidelijkheid over start- en vervolgpakketten is dit onderscheid nu verdwenen. Het familiepakket blijft en is nu onbeperkt aan te schaffen en er zijn wat grotere pakketten te koop. Denk hierbij aan minimaal 20 rijlessen en pakketten waarbij het examen al in zit.

read more

Nieuwe website klaar voor gebruik

Posted by on jun 16, 2012 in Nieuws | 1 comment

De website is zo goed als gereed. Het heeft even geduurd, maar tussen de rijlessen door ook nog allerlei pagina’s moeten schrijven, is een hele klus. Het belangrijkste is dat de alle benodigde informatie voor de rijlessen er opstaat, de webwinkel draait en alle CBR-formulieren zijn eenvoudig vanaf de site te benaderen.

read more